Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως turn-based RPG θα συνεχίσει η σειρά Yakuza

*
Το Lost Judgement είναι πλέον γεγονός και μαζί με την ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού, η Ryu Ga Gotoku Studio ανακοίνωσε πως η σειρά Yakuza θα συνεχίσει ως turn-based RPG.

Συγκεκριμένα οι Toshihiro Nagoshi και Kazuki Hosokawa, παραγωγοί της Ryu Ga Gotoku Studio μίλησαν στο IGN σχετικά με την νέα κατεύθυνση της σειράς και αν αυτή θα δώσει το παρόν της και στο επερχόμενο Lost Judgement. Οι Toshihiro Nagoshi και Kazuki Hosokawa επιβεβαίωσαν πως το Lost Judgement θα διατηρήσει το αρχικό ύφος της σειράς Yakuza, αντί ενός turn-based RPG όπως είδαμε για πρώτη φορά στο Yakuza: Like a Dragon.

Το Lost Judgement θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series X.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*